Schildklier Organisatie Nederland (SON) werkgroep Friesland

De werkgroep organiseert activiteiten lotgenotencontact in Friesland en maakt deel uit van een landelijke organisatie. Schildklier Organisatie Nederland zet zich in voor de belangen van schildklierpatiënten in het algemeen en haar donateurs in het bijzonder. De activiteiten zijn gericht op verbetering van de zorg en welzijn van de patiënten. De werkgroep Friesland van Schildklier Organisatie Nederland (SON) organiseert een aantal keer per jaar informatie-/lotgenotenbijeenkomsten in de provincie Friesland. Deze bijeenkomsten, vaak op de avond, bestaan uit twee onderdelen: informatie over de werking van de schildklier en schildklierziekten en ervaringen uitwisselen in kleine groepen onder leiding van een ervaringsdeskundige.

Meer weten?

Neem contact op met Rijk van Ervaring via het contactformulier op deze website of ga naar de website www.schildklier.nl van SON voor contactgegevens.
Aanmelden voor de bijeenkomsten in Friesland kan via de mail (friesland@schildklierorganisatie.nl), via de website van SON of het contactformulier van Rijk van Ervaring op deze website.