PlusMinus (voorheen VMDB)

Plusminus is de nieuwe naam van de vereniging voor mensen met een bipolaire stoornis en hun betrokkenen. Wij maken ons sterk om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

In een extra Ledenraad is besloten de naam van VMDB (Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen) te wijzigen in ‘plusminus – leven met bipolariteit’. Er is een werkgroep aan de slag om deze naamswijziging soepel in te voeren binnen de eigen vereniging en de relevante externe partijen, denk aan wijziging statuten, verandering huisstijl, et cetera. Het nieuwe logo zal gepresenteerd worden op onze Landelijke Dag op 15 december in Amersfoort. De naamswijziging gaat in op 1 januari 2019.

ANBI en CBF-erkenning
Plusminus wordt door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Op de website van de belastingdienst staan wij geregistreerd onder het RSIN/fiscaal nummer ANBI: 809474347.
Het CBF is de toezichthouder voor goede doelen in Nederland. Ruim 570 goede doelen laten zich door hen toetsen op strenge kwaliteitseisen. Aan deze Erkende Goede Doelen kunnen donateurs gerust geven.

Contact
Algemene vragen
bureau@plusminus.nl
033 30 32 350

Lotgenotenlijn
0900 – 5 123 456 (€ 0,10 per minuut)
dagelijks van 11:00 tot 21:00 uur

Meer weten?

Neem contact op met Rijk van Ervaring via het contactformulier op deze website of ga naar de website www.plusminus.nl van PlusMinus (voorheen VMDB ) voor contactgegevens.

Momenteel is er voor de regio Friesland geen contactpersoon, ook de huiskamergroepen liggen op dit moment stil.