Expect

Iemand door de dood verliezen, grijpt in. Maar het leven lijkt toch gewoon verder te gaan, je studeert, gaat met vrienden om en het lijkt soms alsof er niet zoveel is veranderd. Maar ondertussen blijft het verdriet wel aanwezig. Dat is niet vreemd. Als iemand die dicht bij je stond, er niet meer is, dan is dat een groot gemis en dat voel je.

Andere dingen, misschien ook je studie, lijken niet meer zo belangrijk of het lukt niet zo goed je erop te concentreren. Allerlei gedachten en beelden komen in je op. Dat is zèker niet vreemd. Iemand verliezen doet pijn. Het is goed om er met anderen over te praten. Soms lukt dat, maar vaak ook niet. Misschien vind je het zelf ook moeilijk om er bij vrienden aandacht en begrip voor te zoeken of past het niet altijd bij de sfeer van omgaan met elkaar.

Toch is het goed om niet alles in je eentje te verwerken. Er zijn meer studenten die met een intens verdriet rondlopen. In de rouw–en verliesgroep ontmoeten ze elkaar. De opzet is zeker niet om je te helpen het verdriet achter je te laten, maar om verder te komen zodat je het in een zekere rust met je mee neemt.

Het is ook mogelijk om individueel een aantal gesprekken te voeren met Rein Veenboer, verbonden aan Expect. Heb je belangstelling meld je dan bij expectleeuwarden@gamil.com

Gesprekken worden gehouden in molen “De Eendragt” op de campus van de NHLStenden Hogeschool in Leeuwarden:

Molen “De Eendragt”

Kenniscampus, Rengerslaan 8-10 M. 0.09 (of M 1.03)
8917 DD Leeuwarden – NL
Postbus 1080

8900 CB Leeuwarden
Tel  +31 6 16 90 07 52

 

Meer weten?

Neem contact op met Rijk van Ervaring via het contactformulier op deze website of ga naar de website www.expect-leeuwarden.nl voor meer informatie. Je kunt ook mailen naar mail@expect-leeuwarden.nl.