Alzheimer Café

De Alzheimer Cafés worden georganiseerd door vrijwilligers in samenwerking met verpleeghuizen en andere zorgorganisaties in de regio. In het café wordt een ervaringsdeskundige of een hulpverlener geïnterviewd over een thema. Door de diversiteit van de deskundigen en de interactie met de gasten heeft elke avond weer een andere inhoud. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familie, vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.
De meeste Alzheimer Cafés vinden plaats op een vaste avond in de maand. De Alzheimer Cafés zijn op verschillende locaties te vinden in Friesland. Aan een bezoek zijn geen kosten verbonden. Over de kosten van drankjes en versnaperingen zijn per café afspraken gemaakt. Je hoeft hiervoor geen indicatie of je hebben aangemeld te hebben.

Meer weten?

Neem contact op met Rijk van Ervaring via het contactformulier op deze website of ga naar de website https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/friesland van Alzheimer Nederland, afdeling Friesland, voor contactgegevens.